Voor (recreatie)ruiters die willen genieten van hun paard/pony, de natuur, een mooie omgeving en als het even kan van de duinen en het strand.
De ** Enjoy the Ride door de duinen en over het strand van Den Haag / Kijkduin** heeft al
deze elementen in huis om optimaal te genieten. Dit jaar zal de rit in het teken staan van Pink Ribbon!
Over goed aangelegde ruiterpaden gaat de route via natuurgebied de Uithof, recreatiegebied Madestein, Landgoed Ockenburgh door de duinen naar het brede strand van Kijkduin.

Beschrijving:
Bij aankomst stal je de trailer op ons ruime buitenveld, de koffie en thee met wat lekkers staat voor je klaar. Daarna is het tijd om te zadelen en aan de rit te beginnen. De 4 sterren FNRS-manege ligt aan de rand van Den Haag en grenst aan het natuurgebied de Uithof waar de route zal beginnen. De route leidt u door de Uithof, recreatiegebied Madestein via landgoed Ockenburgh naar de duinen en strand van Kijkduin. Het is een heerlijke route over goede ruiterpaden en veilige oversteekplaatsen. Na terugkomst van het de strand is er de mogelijkheid tot een kleine pauze met een versnapering.

De rit naar het strand, is ong. 6-8 km (en terug ook). De deelnemers van de korte route gaan het strand niet op, zij rijden via de duinen weer terug naar stal, deze rit is ong.14-16 km lang. De deelnemers van de lange route vervolgen hun weg naar het strand en slaan op het strand rechtsaf richting Scheveningen. De route over het strand is max. 12 km. Het is aan de deelnemers zelf hoelang en hoever zij het strand opgaan. Overal op de route is er de mogelijkheid om, wanneer je dat nodig vind, om te keren en terug naar stal te rijden. Deze rit is in totaal maximaal tussen de 26-30 km.

Vanaf ongeveer 13.00 uur verwachten wij onze eerste deelnemers weer terug voor de lunch in de kantine van de manege. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind en kan de lunch zoals de voorgaande jaren op het dakterras worden genuttigd. Zet jij je ook in voor Pink Ribbon?

Inschrijfgeld: € 28,=
Inschrijfgeld KNHS-leden: € 23,=
Inschrijfgeld grooms: € 12,50

Voor deze rit zijn huurpaarden beschikbaar. De kosten hiervan bedragen € 52,50. De rit is niet geschikt voor menners.

Bij te weinig inschrijvingen of te slecht weer zal de rit uiterlijk woensdag 26-09-2018 worden geannuleerd.
Sluitingsdatum inschrijving: zondag 23-09-2018.

 

 

Vul onderstaande gegevens in

 

 

Alle velden zijn verplicht