RSC de Treekhoeve organiseert op 23 september een prachtige rit op Landgoed den Treek- Henschoten. Van iedere deelname maken wij 10 euro over naar Stichting ALS

Het is mogelijk om een route van 15 of een route van 20 km af te leggen.
Onderweg is een stop op een mooie plaats met koffie/thee en wat lekkers. Na afloop staat er een heerlijke lunch voor u klaar, vers bereid uit Anna's Keukentje.

Het is mogelijk om mee te rijden op een manegepaard, dit vind plaats in een groep onder begeleiding van de manege. Voor meer informatie hierover kunt u per mail contact opnemen met de organisatie. Deelnemers met eigen paarden mogen hierbij aansluiten. Wij verhuren geen manegepaarden om zonder begeleiding deel te nemen.

Uniek aan deze rit is dat het ook mogelijk is om onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs deel te nemen op een van onze super lieve manege paarden en pony's. De kosten hiervoor bedragen 35 euro voor manegepony en 45 euro voor op manegepaard. Opgeven voor de Enjoy the Ride Rit kan via l.naafs@gmail.com (ook voor informatie over deelname op manegepaard). De rit is niet geschikt voor aanspanningen.


Inschrijfgeld: € 35,-
Inschrijfgeld KNHS-leden: € 30,-
Inschrijfgeld grooms: € 15,-

 

Vul onderstaande gegevens in

 

 

Alle velden zijn verplicht