Binnenkort is het weer tijd voor onze jaarlijkse Najaarsrit op zondag 20 oktober. We rijden de rit in natuurgebied Keelven en de Pan in Someren. Tussen 10.00u en 12.00u kan gestart worden. Hierbij is keuze uit 2 routes: 10km of 20km.

Voor €15 (niet KNHS-lid) of €10,- (wel KNHS-lid) krijg je een georganiseerde rit incl. 2 gratis consumpties op de pauzeplek (overige consumpties zijn tegen een kleine meerprijs). Grooms mogen gratis mee maar krijgen geen gratis consumpties.  Er zijn belegde broodjes, soep, koek en drinken te verkrijgen. De rit wordt afwisselend: brede zandpaden, smalle bospaden, grote watervlaktes (geschikt om met je paard/pony in te gaan!) en vooral veel mooie natuur!

Wil jij eens een rit maken met een jong of onervaren paard? Dan is dit de ideale gelegenheid! De rit bevat geen verharde wegen, gevaarlijke kruispunten of andere uitdagingen in het verkeer en is daardoor dus heel laagdrempelig.

Heb jij zin in een heerlijke buitenrit door de prachtige natuur? Geef je dan snel op! Bij vragen kun je contact opnemen met de organisatie via acdekraal@hotmail.com of bellen/appen met het nummer 06 27 427 500. C.a. 1 week van te voren ontvangen de deelnemers nog een mail met extra informatie. Hopelijk tot dan! 

Let op: de rit is helaas niet geschikt voor menners. Ook zijn er geen huurpaarden beschikbaar. 

 

Vul onderstaande gegevens in

 

 

Alle velden zijn verplicht