STARTEN IN HET BUITENLAND 2024

Wanneer je als Nederlander wilt meedoen aan een nationale wedstrijd in het buitenland, dan moet je bij de sportbond van dat land een permission aanvragen. Om dat te kunnen doen heb je eerst toestemming nodig van de KNHS.

 

De aanvraag wordt binnen 3 werkdagen in behandeling genomen. Wil je de permission eerder ontvangen neem dan na het indienen van je aanvraag even contact op met onze afdeling Ledenadministratie via ledenadministratie@knhs.nl. Indien mogelijk zal je aanvraag met voorrang in behandeling genomen worden. Hou hierbij wel rekening met een spoedtarief van €42,00. De permission zal per e-mail worden toegezonden. 

 

Per land moet een permission worden aangevraagd. Geldig voor één kalenderjaar. Resultaten behaald in het buitenland worden niet door de KNHS geregistreerd. Deze aanvraag is van kracht voor Nederlandse ruiters/amazones/menners die in 2024 aan nationale wedstrijden in het buitenland willen deelnemen. Neem voor het starten in het buitenland tevens contact op met de desbetreffende buitenlandse federatie.

 

LET OP: De nationale Duitse paardensportbond stelt per 1 januari 2023 de verplichting in om je paard te hebben gevaccineerd tegen het Rhino-virus wanneer je deelneemt aan nationale wedstrijden. Ook wanneer je als Nederlander met een gastlicentie deelneemt aan wedstrijden in Duitsland ben je verplicht om je paard correct gevaccineerd te hebben tegen het Rhino-virus, EHV-1.

Meer informatie over de vaccinaties en ook het vaccinatieschema vind je op de website van de Duitse paardensportbond: https://www.pferd-aktuell.de/ausbildung/pferdehaltung/impfung/herpes-impfung

 

Trouble reading Dutch? Use Google Chrome as your webbrowser to translate this shop (including the payment page) to your own language using Google Translate. Right click on the text and choose 'translate'. In the upper right corner appears a pop-up and a Google Translate-icon where you can setup your language. Do this again for every next step. 

 

Vul onderstaande gegevens in

 

 

Alle velden zijn verplicht

 

 

privacy policy | algemene voorwaarden